Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВДПС не е гневно,  а притеснено

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВДПС не е гневно,  а притеснено
Коментари Харесай

ДПС: Рашков накара жена да се съблече гола пред свидетели и роднини, и това е с благословията на президента

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Движение за права и свободи не е яростно,  а обезпокоеното за държавността и демокрацията, които Румен Радев сега разрушава. 

Това разяснява в ефира на бТВ зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов.

Той нарушава Конституцията, като назначава за министър човек, който е в нарушаване с разпоредбите. Второ, нарушава правилото на обединител на нацията с провокативни въпроси към цялостен един етнос и религиозна група. И още, и още образци има. Няма да се спирам на дейностите на служебния му кабинет, на министрите му, на Бойко Рашков, който използваше репресии, уточни той.

Той е предиздвикал жена без мотив да се съблече гола във връзка на обиск пред очевидци и пред родственици. Влизане в домове, атакуване на представители на локалната власт в интерес на битката с пазаруването на гласове. Точно там се появи цялата принуда против няколко партии. Когато му пристигна времето, ще приказваме за това. Движение за права и свободи е документирало всеки един случай и ще пристигна миг, в който ще дадем публичност на всички тези случаи, уточни той. 

И добави, че Движение за права и свободи нямат никакво подозрение, че всичко това се случва с благословията на Румен Радев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР